Pilootacties

Pilootacties Groep-Intro

Pilootactie : “Club Cultur”

PVoor ons eerste pilootproject gaan we op pad met de jongeren van de OKAN-werking in Kortrijk en gaan we eigenlijk naar de cultuurhuizen in Kortrijk, in samenwerking met de cultuurhuizen, proberen de drempels te verlagen voor de jongeren met een migratieachtergrond om meer toegankelijkheid te hebben tot de cultuurbelevenis voor jongeren als ook de mobiliteitsproblemen om ’s avonds terug te keren na een cultuurevenement, dat proberen we ook aan te pakken.

 

OP ZOEK NAAR CLUB CULTUUR – YouTube

 

Pilootactie : Wijkcomité Krottegem

Ons tweede pilootproject van Groep INTRO in samenwerking met beweging.net is wijkcomité Krottegem daar gaan we een inclusieve groep vormen met wijkbewoners uit Krottegem en proberen we door kleine quick-wins te doen in de buurt, door kleine acties de buurt te verbeteren en zo de lokale politiek proberen te bereiken.

 

Voor meer informatie kan je terecht bij Christophe.Swyngedauw@groepintro.be

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *