Pilootacties Groep-Intro

Pilootactie : “Club Cultur”

Voor ons eerste pilootproject gaan we op pad met de jongeren van de OKAN-werking in Kortrijk en gaan we naar de cultuurhuizen. In samenwerking met de cultuurhuizen, proberen we de drempels te verlagen voor de jongeren met een migratieachtergrond om meer toegankelijkheid te hebben tot de cultuurbelevenis voor jongeren. Daarnaast willen we mobiliteitsproblemen om ’s avonds terug te keren na een cultuurevenement aankaarten en proberen aan te pakken.

 

OP ZOEK NAAR CLUB CULTUUR – YouTube

 

 

Pilootactie : Wijkcomité Krottegem

Het tweede pilootproject van Groep INTRO is in samenwerking met andere organisaties in de wijk Krottegem. We willen er een inclusieve groep van wijkbewoners vormen en proberen dat te doen door kleine quick-wins in de buurt, en op die manier de buurt te verbeteren maar ook de lokale politiek te bereiken.

 

 

 

Voor meer informatie kan je terecht bij Christophe.Swyngedauw@groepintro.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *