Burgertraining: nieuwe datum

Als onderdeel van de burgertraining kunnen we de nieuwe datum voor module 5 bekendmaken!

23 mars 2022 van 18u tot 21u

La Petite Fabriek: Rue du Moulin 16 – 7503 Froyennes (Tournai / Doornik)

Nadat we doorheen de vorige vormingsmodules de verschillende stappen in een burgerparticipatietraject overlopen hebben, is het tijd om na te gaan hoe politiek een rol kan spelen in zo’n traject. Pascal Debruyne, onderzoeker in het Kenniscentrum Gezinswetenschappen aan Hogeschool Odisee, zal ons meenemen in het verhaal van (de)politisering van het middenveld. Vervolgens gaan we met Mia Vandenberghe (WSM) aan de slag met de methodiek ‘power mapping’, een tool die ons een kader kan geven om strategische partners, organisaties en individuen in kaart te brengen.

Online pre-registratie ou directe registratie per e-mail : westvlaanderen@beweging.net

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *